Oro

Audiovisual

LIA

Briefing

Castellà. Destinat a un ampli ventall de públic, jove i adult. Que l'espectador senti l'experiencia que viu la protagonista. Destinat a tots aquells que abandonen la seva banyera. Les seves pors i s'enfronten a la vida.

Propuesta

Elaboració d'un curtmetratge contemplatiu amb poc diàleg. On l'espectador es sent identificat amb la protagonista. Plataforma transmedia (web) que ajuda al espectador a viure la experiència de manera íntegra.

Aportación

Per què es un curtmetratge contemplatiu que s'allunya dels estereotips de guió i treball tècnic i/o artístic. Amb un alt rendiment de treball tècnic.

Producción

1- Llengua castellana per assolir una audiencia de parla castellana. 2- Pojecte treball final de grau. 3- Tenim una estrategia de difusió en execució així com presentacions i projeccions del projecte per generar debat.

Créditos

Dirección de Arte 
Idoia Iriarte Gómara
Diseño Gráfico 
Carla Font Ruiz
Ilustración 
Florian Ivantschitz
Programación 
Pau Horta
Dirección General Creativa 
Marta Viña Berbís
Dirección de fotografía 
Aniol Torrents Verdaguer
Edición 
Marc Carreres Garriga
Música 
Eudald Rovira Gasull
Productora 
Bamboo
Otros 
Pau Rordríguez (Gaffer), Aitana Giralt (Lia), Jana Parella (Lia), Raül Tortosa (Padre), Natalie Liddell (Infermera), Arnau Colomo (Novio) Macarena Olivas (Maquillaje), Jordina Gironés (Maquillaje), Karla Bernaveu (Maquillaje), Noelia Mas (Maquillaje),
Dirección de Producción 
Marc De la Fuente Hernández
Script 
Gina Mills
Guionista 
Marta Viña Berbís
Web Developer 
Pau Horta