ADG

Una finestra a la inspiració

Fedrigoni aposta una vegada més pel disseny i acompanya a ADG-FAD per a inspirar i estendre la cultura de la comunicació visual

Fedrigoni

Fedrigoni i ADG-FAD són impulsors de coneixement creatiu a través de diferents fòrums en els quals presenten, comparteixen i debaten idees o experiències que puguin facilitar i potenciar el treball diari dels professionals del nostre sector. Sobre la base d'aquest punt en comú, Fedrigoni ha decidit unir-se a ADG-FAD com a col·laborador premium i brindar a la nostra labor cultural la seva experiència i segell de qualitat.

Com a fruit d'aquesta col·laboració, Fedrigoni posarà la seva extensa gamma de papers i suports al servei dels ADG Laus i, a més, ens acompanyarà als ADGTalks durant 2019.

En cadascuna de les nostres xerrades, els assistents tindran l'oportunitat de conèixer de prop la campanya Feed your Creativity, una iniciativa amb la qual Fedrigoni vol alimentar a partir d'una selecció especial dels seus papers, la inspiració dels professionals del disseny, les arts gràfiques i la comunicació. Especialment per a aquestes trobades, Fedrigoni ha dissenyat un Paper Truck on els curiosos podran conèixer en exclusiva una línia concreta de papers, propostes creatives i altres novetats que aniran variant en cada ocasió.
 

Red Papers de Fedrigoni

Fedrigoni Feed your Creativity i ADG uneixen forces per primera vegada aquest any en el pròxim 30 de gener a l'ADGBigTalk Design Derby amb Summa Branding, Vasava i Interbrand Milan, que ens acompanyen per presentar el case study dels rebrandings que van dur a terme per al Barça, l'Atlètic de Madrid i la Juventus, respectivament. En aquesta vetllada incomparable i ja en clau de Sant Valentí, el Paper Truck de Fedrigoni ens presentarà en exclusiva els seus Red Papers i una proposta creativa dissenyada en aquesta gamma de paper. A més, convidarà a tots els assistents a un elixir natural per a incentivar la imaginació i obrir aquesta finestra a la creativitat.

¡Os esperamos!

ADGBigTalk Design Derby
30.01, 19h Disseny Hub Barcelona
+Info y tickets

Related news