ADG

Open Call campanya gràfica Premis ADG Laus 2019

ADG obre convocatòria a tots els seus socis professionals per realitzar la campanya de la 49ª edició dels premis

Campanya ADG Laus 1978 i 1991

La campanya anual dels Laus és l’eina comunicativa més important de l’ADG per transmetre els valors i fonaments tant de l’associació com del concurs: incentivar la participació a cada categoria, presentar el jurat i ser part de la comunitat Laus. Alhora, serveix per arribar arreu, doncs els ADG Laus són uns premis nacionals, estatals i internacionals.

En la seva edició de 2019, la 49a de la seva història, els premis ADG Laus pretenen guanyar dimensió estatal i consolidar-se com uns guardons i una cita professional clau.

Imatge de la campanya ADG Laus 2011 de Soon in Tokyo

La junta de l’ADG fa una crida a tots aquells socis interessats en realitzar la campanya dels ADG Laus 2019, els convida a enviar el seu portfoli en forma de presentació on s’esgrimeixin els motius pels quals creuen i volen ser els adjudicataris d’aquest encàrrec tant estimat per l’associació.

Imatge de la campanya ADG Laus 2015 de Mau Morgó

Al 1964, la Junta de la denominada aleshores Associació de Grafistes FAD crea els Premis Laus i des de llavors, la trajectòria dels premis ha anat adaptant-se a la pròpia evolució de les disciplines del disseny gràfic i la comunicació visual.

Uns premis amb més de 50 anys de trajectòria, que al llarg de totes les seves edicions han anat consolidant-se com els premis de referència del disseny gràfic i la comunicació visual a Espanya.

Imatge de la campanya ADG Laus 2010 de Hey

Presenta la teva candidatura abans del 13 de setembre!

+ info sobre el procediment: adg@adg-fad.org
 

Imatge de l campanya ADG Laus 2017 de Crowd

Related news