ADG

Filmin & ADG

Un regal per a tots els nostres socis apassionats dels documentals.

Filmin

Filmin és una plataforma online de sèries i cinema que destaca per tenir una àmplia oferta pel que fa a documentals, actualitat, els millors clàssics i les grans estrenes.
Com a regal d'any nou, Filmin ha proporcionat al FAD una selecció de documentals per ser visionats pels seus associats. Fins el 31 de gener, tots els socis que vulguin fer-se amb aquest regal només han de posar-se en contacte amb l'ADG per aconseguir el codi que els permetrà gaudir d'un dels següents documentals relacionats amb el disseny, l'art i la creativitat:

- 'Catedrales de la Cultura' de Wim Wenders. Aquesta sèrie documental pren com a punt de partida la pregunta "Si els edificis parlessin, què dirien de nosaltres?" i dona una resposta apropant-se a l'ànima de sis edificis icònics.

- 'Ai Wei Wei: Never Sorry' d'Alison Klayman. Retrat detallat d'aquest dissident de l'era digital que ofereix una exploració subtil de la Xina contemporània i una de les seves figures públiques més convincents de l'art mundial.

- 'Dior y Yo' de Frédéric Tcheng. Aquest documental trasllada l'espectador als interiors de la llegendària firma Christian Dior per observar, entre bambolines, tot el que va passar mentre Raf Simons, successor de John Galliano, creava la seva primera col·lecció.

- 'Cola, Colita, Colassa' de Ventura Pons. L'última Mestra del FAD, la fotògrafa Colita, es reuneix amb algunes de les seves amigues al jardí de la seva casa de la Bordeta, al barri de Sants. Entre les convidades hi ha Maruja Torres, Teresa Gimpera o Núria Feliu.

- 'Exit Through the Gift Shop' de Banksy. Història d'un excèntric comerciant francès establert a Los Angeles aficionat a gravar tot el que passa al seu voltant. Encoratjat pel propi Banksy, s'endinsa en el fascinant món de l'art urbà amb l'àlies de Mr. Brainwash.

- 'Dark Star: El Universo de H.R Giger' de Belinda Sallin. Qui hi ha darrere del creador del famós ‘xenomorfo' de la pel·lícula Alien? L'artista HR Giger va ser capaç de donar vida a criatures aterridores, espantoses i alhora estranyament atractives.

Els socis poden triar el títol que més els hi interessi i un cop tinguin el seu codi hauran de seguir els següents passos:

1) Registrar-se a www.filmin.es
2) Accedir, un cop registrat, a www.filmin.es/codigo
3) Introduir el codi facilitat
4) Gaudir del documental!

Related news