World

Creatius europeus, cap a Barcelona

Recta final per als premis ADCE i l'European Creativity Festival

És un còctel de tres ingredients. D’una banda, tenim els premis europeus de disseny i creativitat, els ADCE Awards. D’una altra, un jurat molt rellevant, format per 62 professionals prestigiosos de 22 països d’Europa. Finalment, com a teló de fons, l’European Creativity Festival, una trobada de debat que arriba a la seva quarta edició. Tot això, ben mesclat, passarà a Barcelona entre els dies 9 i 11 del proper mes de novembre.

Però abans, fins al 6 d’octubre, hi ha temps de presentar-se als ADCE Awards. Ho poden fer tots aquells treballs que al llarg d’aquest darrer any han guanyat o han estat seleccionats en alguns dels 33 premis nacionals, o estatals, o digueu-ho com vulgueu, que organitzen les diferents associacions que formen ADCE. A l’estat espanyol, són els premis del Club de Creatius i els nostres Laus. 

Inscriure’s als premis ADCE és fàcil. Només cal seguir les instruccions des del web d’ADCE.

Parlem dels jurats

A la pàgina de l’associació també hi podem descobrir el qui es qui de l’extens jurat d’enguany. Hi trobarem noms molt destacats de l’escena creativa d’Europa. Els retrats que encapçalen aquestes línies són els dels presidents de les diferents categories, d’esquerra a dreta:

Film & Radio: Chacho Puebla, Director general creatiu de LOLA MullenLowe (Espanya)
Print & Outdoor: Dörte Spengler-Ahrens, Director general creatiu de Jung von Matt/SAGA (Alemanya)
Interactive & Mobile: Lotta Mårlind, Directora creativa i sòcia de Garbergs (Suècia)
Design & Craft: Muggie Ramadani, Director creatiu i soci de Bold Scandanavia (Dinamarca)
Promotions & New Media: Susana Albuquerque, Directora creativa d’Uzina Lisboa (Portugal)
Integration & Innovation: Steve Vranakis, Director creatiu executiu de Google Creative Lab (Regne Unit)

El personatge del mig és el president de l’ADCE, Ami Hasan, que actua com a president del jurat dels premis. Ami s’estrena aquest any en els dos càrrecs i tindrem la satisfacció de donar-li la benvinguda a Barcelona.

La festa es diu European Creativity Festival

El moment més esperat per a la gran família europea de l’ADCE és aquest Creativity Festival que tindrà lloc al Disseny Hub durant tres dies. El 9 de novembre el jurat deliberarà; el 10 hi ha el plat fort, absolutament recomanable, de les conferències i exhibicions sota el tema genèric d’Imaginant la Intel·ligència Creativa; finalment, el dia 11 de novembre, els interessants tallers matinals seran succeïts, ja al vespre, per l’anunci dels guanyadors i per la festa final. En definitiva. una cita fantàstica per conèixer altres realitats, compartir coneixement i establir contactes. Una cita que no ens perdríem per res del món.

Related news