04.12.2018 | ADGTALK 15

CANADA x Rosalía

04 de desembre, 19h
Disseny Hub Barcelona

Entrada: 3 euros
*Socis ADG gratuït
Sold out — Llista d'espera aquí.

En el proper ADGTalk, Alba Barneda, directora de producció de CANADA, explicarà el procés de producció d'un videoclip presentant el case study dels aclamats videoclips "Malamente" i "Pienso en tu mirá" de Rosalía, i filarà aquests projectes amb la seva manera d'entendre la indústria i el seu procés creatiu.

Una conferència per tots els apassionats de la música, l'audiovisual, la direcció d'art i les noves tendències, que tindran l'oportunitat de conèixer de prop a aquesta productora audiovisual barcelonina fundada el 2008 i responsable de videoclips d'artistes de la talla de Scissor Sisters, Tame Impala, The Vaccines, Beck o El Guincho, entre d’altres.

CANADA representa sens dubte el present i el futur de la cultura audiovisual inexorablement lligada a les innovacions tecnològiques i les xarxes socials, que més enllà de modificar els dispositius de visualització estan generant nous recursos en el llenguatge audiovisual. CANADA treballa des de i per a les noves mirades, connectats amb les noves generacions però amb una signatura pròpia i difícil d'etiquetar. Instint visual.

 

 

L’ADG aposta una vegada més per la interdisciplinarietat i convida en aquesta ocasió no solament a una productora “de moda” sinó a un col·lectiu de professionals, CANADA, amb un segell estètic i conceptual alineat amb l'excel·lència creativa visual. En les seves creacions es respira el millor de la cultura pop mass media, el rigor conceptual del moviment cinematogràfic europeu, la disrupció artística del cinema indie i l'imaginari avantguardista de la generació millenial. Una explosió d'intel·ligència i bellesa sota una magistral direcció d'art.

Continuarem la secció de "Teloners" dels Talks de la mà d'estudiants o joves professionals amb la nostra sòcia Rocío Larrumbide que farà una petita intervenció al començar la trobada.

Com sempre, finalitzarem la xerrada amb unes cerveses cortesia de Moritz i vermut El Bandarra de Democratic Wines.