Bronze

Gràfica aplicada a espais

Memòria d'un bar

Client 
El Celler de Can Roca. Palau Robert (Generalitat de Catalunya)

Briefing

Instal·lació al hall del Palau Robert en el marc de l'exposició de El Celler de Can Roca. És una reinterpretació d'un diorama que recrea el Bar dels pares dels germans Roca on van créixer i es van formar.

Proposta

Creació d’una escenografia, realització de diferents capes de profundidat amb forex blanc i amb il·lustracions basades amb el que hi havia al restaurant, peces pensades per ser fresades i unides entre elles per definir cada objecte.

Aportació

Dimensionar a escala real el pop-up de paper que acompanya un dels plats del Celler de Can Roca.

Producció

Peces pensades per ser fresades i unides entre elles per definir cada objecte. Modular i Intinerable. Ls superposició de les peces fa que el relleu s'endevini per les ombres.

Crèdits

Client 
El Celler de Can Roca. Palau Robert (Generalitat de Catalunya)
Disseny Gràfic 
Anna Bosch, Albert Galeote
Il·lustració 
Anna Bosch, Albert Galeote
Direcció Creativa 
Anna Bosch, Xavier Roca Connétable
Fotografia 
Pol Viladoms