Bronze

Gràfica aplicada a espais

Centre Acompanya'm

Client 
Hospital Sant Joan de Déu

Briefing

En aquest centre hi viuen infants amb problemes de salut mental i d’integració social. S’ubica en un annex del monestir de Valldonzella, un edifici històric d'estil neogòtic a Barcelona.

Proposta

Les formes arquitectòniques de l'edifici serveixen de fil conductor. Cada habitació s'identifica amb una forma i cada tres comparteixen un apartament, al qual se li assigna un color. Les identitats es posen en comú als espais públics.

Aportació

El sistema de sub-identitats gràfiques promou una reflexió sobre allò individual i allò col·lectiu i la importància de compartir i conviure.

Producció

A causa dels requisits de seguretat del tipus de públic, la gràfica està pintada mitjançant una màscara de reserva i només puntualment s'aplica en vinil. S'han dissenyat també tèxtils, interiors i mobiliari.

Crèdits

Autor 
Arauna Studio, Rai Pinto Studio
Client 
Hospital Sant Joan de Déu
Disseny Gràfic 
Dani Rubio Arauna, Pablo Estarriaga, Pol Pintó
Animació 
David Galar
Direcció Creativa 
Dani Rubio Arauna, Rai Pinto
Equip creatiu 
Dani Rubio Arauna, Rai Pinto, Mireia Sandoval, Pablo Estarriaga, Pol Pintó, Ainhoa Mur, Berta Comellas
Altres 
Diseño de espacios: Rai Pinto, Mireia Sandoval, Ainhoa Mur, Berta Comellas
Fotografia 
Adrià Goula